Toilet plaatsen Groningen

Wilt u een nieuw toilet plaatsen en zoekt u hiervoor een specialist? In de regio schakelt u dan de loodgieters van JBP Wildeboer O.V.R. in. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van wc’s en sanitair. Onze kennis en kunde zetten we met plezier in om ook u van dienst te zijn!

Toilet plaatsen mogelijkheden

Wilt u een staand of hangend toilet plaatsen? Wenst u daarnaast misschien nog een urinoir? Kiest u voor een vlakspoel of diepspoel? Wilt u bij het doorspoelen kunnen kiezen uit een grote of kleine spoeling, of is één spoelknop voldoende? Wilt u misschien een gekleurde wc? U merkt het al: er zijn bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van wc’s. Alle opties hebben zowel voor- als nadelen. Kunt u niet kiezen? Wij denken graag met u mee. Zo komt u tot de optimale keuze. Vervolgens zorgen wij vanzelfsprekend voor de installatie, ongeacht of dit in de badkamer of op een andere plek is.

Meer dan installatie

Onze specialisten kunnen niet alleen de installatie van een toilet voor u verzorgen. Ook voor reparatie en toilet renovatie kunt u bij ons terecht. Uw wc loopt door, of u wilt de wc pot vervangen? Neem dan gerust contact met ons op! In Groningen en omstreken kunt u altijd vertrouwen op onze snelle en zorgvuldige service. Wij zijn te bereiken op 0598 - 72 55 00 of door ons contactformulier in te vullen.