Toilet plaatsen Groningen

Wilt u een nieuw toilet plaatsen en zoekt u hiervoor een specialist? In de regio schakelt u dan JBP Wildeboer O.V.R. in. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van wc’s en sanitair. Onze kennis en kunde zetten we met plezier in om ook u van dienst te zijn!

Veel mogelijkheden

Wilt u een staand of hangend toilet plaatsen? Wenst u daarnaast misschien nog een urinoir? Kiest u voor een vlakspoel of diepspoel? Wilt u bij het doorspoelen kunnen kiezen uit een grote of kleine spoeling, of is één spoelknop voldoende? Wilt u misschien een gekleurde wc? U merkt het al: er zijn bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van wc’s. Alle opties hebben zowel voor- als nadelen. Kunt u niet kiezen? Wij denken graag met u mee. Zo komt u tot de optimale keuze. Vervolgens zorgen wij vanzelfsprekend voor de installatie!

Meer dan installatie

Onze specialisten kunnen niet alleen de installatie van een toilet voor u verzorgen. Ook voor reparatie en toilet renovatie kunt u bij ons terecht. Uw wc loopt door, of u wilt de wc pot vervangen? Neem dan gerust contact met ons op! In Groningen en omstreken kunt u altijd vertrouwen op onze snelle en zorgvuldige service.