Installateur Groningen

Bent u op zoek naar een ervaren installateur? JBP Wildeboer O.V.R. is gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten leidingen en het installeren van CV-ketels, dakbedekking, sanitair en ventilatiesystemen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij monteren het!

Installatietechniek is een vakgebied dat wij uitstekend beheersen, we helpen klanten in Groningen en omgeving dan ook graag met al hun wensen. Wilt u uw installatieklus uitbesteden aan een echte expert? Schakelt u dan de hulp in van ons installatiebedrijf. Niet alleen zijn wij expert in het aansluiten van al uw installaties. Ook voeren onze loodgieters graag onderhoud en reparaties uit.

Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat uw systemen in een goede conditie blijven en verkleinen daarmee de kans dat u voor nare verassingen komt te staan. Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens een reparatie uitgevoerd moet worden, bijvoorbeeld als u last heeft van lekkage. Ook hierbij helpen wij u dan ook graag. Wij zijn uw ervaren installateur die voor u klaar staat!

Installatie door uw installateur

Om wat voor montageklus het ook gaat: u kunt een beroep op ons doen. Een goed voorbeeld van zo’n opdracht is het installeren van een goed systeem voor centrale verwarming. Een CV installatie kan uw woning uitstekend verwarmen.

Het aanschaffen van de juiste ketel is geen eenvoudige klus; u moet met veel factoren rekening houden. De ketels verschillen erg in prijs en duurzaamheid. Gelukkig kan uw installateur u hier bij adviseren. Heeft u eenmaal het systeem gekozen dat bij uw woonsituatie past, dan kunt u de plaatsing met een gerust hart aan ons overlaten.

Ook CV installaties hebben onderhoud nodig. Het is zeker aan te raden om jaarlijks de CV installatie bij langs te laten lopen door een professional. Zo bent u ervan verzekerd dat uw CV installatie altijd in topconditie is. Als het gaat om advies, installatie of onderhoud, wij doen het allemaal graag voor u!

Installatie van sanitaire voorzieningen

U kunt tevens bij ons terecht voor de installatie van uw sanitaire voorzieningen. Zo kunnen wij u helpen om uw droombadkamer te realiseren. Ook wanneer u uw huidige badkamer wilt renoveren, kunnen wij dit geheel naar wens voor u uitvoeren. En bent u op zoek naar een bedrijf dat periodiek onderhoudswerkzaamheden voor u kan verrichten? Informeer dan naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract.

Om welke werkzaamheden het ook gaat: in de regio Groningen staat uw installateur voor u klaar! Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. U hoort vervolgens zo snel mogelijk van ons! Liever bellen? Graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0598 - 72 55 00.