Installateur gezocht in Groningen?

Bent u op zoek naar een ervaren installateur? JBP Wildeboer O.V.R. is gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten leidingen en het installeren van CV-ketels, dakbedekking, sanitair en ventilatiesystemen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij monteren het! Installatietechniek is een vakgebied dat wij uitstekend beheersen, we helpen klanten in Groningen en omgeving dan ook graag met al hun wensen. Wilt u uw installatieklus uitbesteden aan een echte expert? Schakelt u dan de hulp in van ons installatiebedrijf.

Installatie door uw loodgieter

Om wat voor montageklus het ook gaat: u kunt een beroep op ons doen. Een goed voorbeeld van zo’n opdracht is het installeren van een goed systeem voor centrale verwarming. Een CV installatie kan uw woning uitstekend verwarmen. Het aanschaffen van de juiste ketel is geen eenvoudige klus; u moet met veel factoren rekening houden. De ketels verschillen erg in prijs en duurzaamheid. Gelukkig kan uw installateur u hier bij adviseren. Heeft u eenmaal het systeem gekozen dat bij uw woonsituatie past, dan kunt u de plaatsing met een gerust hart aan ons overlaten.

U kunt tevens bij ons terecht voor de installatie van uw sanitaire voorzieningen. Zo kunnen wij u helpen om uw droombadkamer te realiseren. Ook wanneer u uw huidige badkamer wilt renoveren, kunnen wij dit geheel naar wens voor u uitvoeren. En bent u op zoek naar een bedrijf dat periodiek onderhoudswerkzaamheden voor u kan verrichten? Informeer dan naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract. Om welke werkzaamheden het ook gaat: in de regio Groningen staat uw installateur voor u klaar!