Lekkage gasleiding Groningen?

Last van een lekkage in uw gasleiding of ruikt u een gaslucht bij uw gasfornuis, geiser, CV ketel of gaskachel? Dat is niet alleen erg vervelend maar ook gevaarlijk en daarmee iets wat u zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Problemen die ontstaan met een gasleiding hebben vaak te maken met een slechte of verouderde aansluiting van de gasleiding op een gasfornuis, geiser of gaskachel. Vooral in huizen met een verouderde gasinstallatie is er een vergrote kans op gaslekkage. Gas is zeer explosief, houd daarom altijd rekening met de kans op verstikking of ontploffing en wees extra alert op een gaslucht in de hal, het portiek of de meterkast. Vertrouwt u het niet? Bel dan altijd met een expert. In Groningen en omgeving staan wij altijd voor u klaar, 24 uur per dag. Schroom niet om te bellen.

Lekkage gasleiding Groningen: actie ondernemen

Omdat gaslekkage erg gevaarlijk kan zijn, is het belangrijk dat u erg alert bent op de symptomen hiervan. Ruikt u een gaslucht in of om het huis? Of heeft u last van een plotseling vermoeid gevoel? Neem dan direct de volgende maatregelen:

  • open alle ramen en deuren
  • sluit de hoofdkraan in de meterkast
  • gebruik geen vuur en steek geen sigaret op: ook het vonkje van een lichtschakelaar, afzuigkap, mobieltje of deurbel kan gas al doen ontploffen.

Schakel bij een gasleiding lekkage altijd snel de hulp in van een professioneel om zeker te zijn van een vakkundig en juiste oplossing. JBP Wildeboer O.V.R. heeft jarenlange ervaring met gasleiding lekkages waardoor het opsporen en oplossen hiervan geen geheimen meer heeft. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij helpen u graag! Vul snel ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. Mocht u liever bellen dan is dat natuurlijk ook mogelijk via: 0598 - 72 55 00. Bij het contact leggen geldt: de beller = sneller!