Gasleiding Groningen

Wilt u in uw woning gasleiding vervangen, verleggen of nieuw aanleggen? Hierbij is precisie van groot belang. Het gevaar bij verkeerd aangesloten installaties is simpelweg te groot om risico’s mee te nemen. Gasleidingen moeten 100% dicht en correct zijn aangesloten. Als dit niet het geval is vormen zij een direct levensgevaar. Ontsnappend gas is namelijk extreem brandbaar en kan tot ontploffing komen. Probeer daarom nooit zelf de gasleidingen aan te leggen. Laat dit altijd doen door een erkende loodgieter, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuw gasfornuis of het vervangen van een CV ketel.

Gasleiding Groningen: hulp bij installatie

Bent u binnenkort van plan een aanpassing te doen aan uw gasleiding, of moeten deze nieuw aangelegd worden? Wij helpen u graag met uw leidingwerk! Voor een betrouwbare expert op het gebied van gasleidingen kunt u in de regio Groningen terecht bij JBP Wildeboer O.V.R.. Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een nauwkeurige plaatsing. Dankzij onze jarenlange ervaring, moderne methoden en middelen kunt u vertrouwen op een snelle service.

Gasleidingen Groningen: zelf aanleggen

Wij raden u aan om gasleiding aanleggen over te laten aan een professionele installateur. Het plaatsen is namelijk een klus die uiterst zorgvuldig moet gebeuren. U wilt immers niet dat er iets fout gaat in de aanleg van de constructie. Dat kan zeer gevaarlijke situaties opleveren. Wilt u de aanleg toch zelf doen? Let dan op verschillende zaken. U mag hiervoor bijvoorbeeld alleen roodkoperen buizen van 15 millimeter in diameter gebruiken. Daarnaast moet de gasleiding elke 40 centimeter vast worden gezet met zadels, om te voorkomen dat er spanning of druk op komt te staan. Is de gasleiding gelegd? Laat de leidingen dan wel regelmatig controleren door een expert, bijvoorbeeld eenmaal per jaar. Dit kunnen onze specialisten ook voor u verzorgen. Bij ons staat uw veiligheid op de eerste plaats. In Groningen en omgeving kunt u altijd op ons rekenen! Neem nu contact op via ons contactformulier, of via 0598 - 72 55 00.