Badkamer installeren in Groningen?

Is uw woning in aanbouw en bent u zich aan het oriënteren op een mooie badkamer? Werkt uw douche niet meer naar behoren en is reparatie vereist? Of wilt u al uw sanitair laten vervangen? In de regio Groningen kunt u dan terecht bij JBP Wildeboer O.V.R.. Als ervaren badkamer installateur schakelt u ons in voor installatie, reparatie en renovatie.

Wij denken met u mee

Twijfelt u over een douche of bad plaatsen? Weet u nog niet of u voor renovatie of vervanging van de badkamer kiest? Aarzelt u over de locatie van uw wasmachine? Bij deze en al uw andere vragen op badkamergebied kunt u rekenen op onze experts. Wij denken met plezier met u mee. We bekijken eerst uw huidige situatie. Gecombineerd met uw wensen en budget kunnen wij u vertellen wat volgens ons de beste mogelijkheden zijn. Zo krijgt u nooit spijt van uw keuze! En is de knoop eenmaal doorgehakt? Dan zorgen we vervolgens voor het uitvoeren van uw wensen. In Groningen en omgeving zijn wij uw allround badkamer installateur.

Meer weten? Bel ons op 085 - 432 02 44, of vul het contactformulier in. We zijn u met plezier van dienst. Van ligbad tot afvoer tot douchebak: op ons kunt u rekenen!