Badkamer installeren Groningen

Voor al uw badkamer werkzaamheden bent u bij JBP Wildeboer O.V.R. aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander hoe plezierig het is om de drukke werkdag rustig te beginnen in een fijne badkamer. Is uw woning bijvoorbeeld in aanbouw en bent u zich aan het oriënteren op een mooie badkamer? Werkt uw douche niet meer naar behoren en is reparatie vereist? Of wilt u al uw sanitair laten vervangen? In de regio Groningen kunt u dan terecht bij JBP Wildeboer O.V.R.. Als ervaren badkamer installateur schakelt u ons in voor installatie, reparatie en renovatie.

Badkamer Groningen: renovatie

Is uw badkamer verouderd en toe aan een renovatie? Wij helpen u graag! Binnen de renovatie van een badkamer zijn veel verschillende opties mogelijk. U kunt het bijvoorbeeld klein houden door alleen de douche te laten renoveren. Natuurlijk kunt u ook voor het complete plaatje kiezen en gaan voor een grote renovatie. Wij staan voor u klaar! Ook adviseren onze loodgieters u graag wat betreft de renovatie van uw sanitair.

Badkamers Groningen: aansluiten

Niet alleen voor renovaties bent u bij ons aan het juiste adres. Ook met al uw sanitair aansluitingen zijn wij u graag van dienst. Wij hebben alle technische kennis en ervaring in huis om dit voor u in orde te maken. Hierbij kunt u denken aan toilet en douche aansluitingen maar ook het aansluiten van de badkamerverlichting nemen wij graag op ons. Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Badkamer Groningen: lekkage

Het is geen verassing dat in de badkamer veel waterleidingen en afvoeren samenkomen, zoals bij de douchebak, het bad, het toilet en de wastafel(s) bijvoorbeeld. Omdat er in de badkamer veel water gebruikt wordt, kan het voorkomen dat er een lekkage ontstaat. Gevolgen van water- en afvoerlekkages kunnen erg vervelend zijn en veel schade veroorzaken. Hierbij kunt u denken aan schimmels die kunnen groeien en zelfs hout wat kan gaan rotten. Soms is het lastig te achterhalen waar een lekkage zich bevindt. Mocht dit het geval zijn dan kunt u ook bij ons terecht. Voor zowel opsporen als reparatie zijn wij de juiste partij voor u!

Badkamer Groningen: reparatie

Omdat de badkamer vaak intensief gebruikt wordt is de kans groot dat er zo nu en dan eens iets stuk gaat. Dit kan variëren van een kapotte douchekraan tot aan een spotje boven de wastafel wat niet meer werkt. Voor alle reparatieklussen die uitgevoerd moeten worden in de badkamer zijn wij u graag van dienst!

Sanitair Groningen: advies

Twijfelt u over een douche of bad plaatsen? Weet u nog niet of u voor renovatie of vervanging van de badkamer kiest? Aarzelt u over de locatie van uw wasmachine? Bij deze en al uw andere vragen op badkamergebied kunt u rekenen op onze experts. Wij denken met plezier met u mee. We bekijken eerst uw huidige situatie. Gecombineerd met uw wensen en budget kunnen wij u vertellen wat volgens ons de beste mogelijkheden zijn. Zo krijgt u nooit spijt van uw keuze! En is de knoop eenmaal doorgehakt? Dan zorgen we vervolgens voor het uitvoeren van uw wensen. In Groningen en omgeving zijn wij uw allround installateur.

Interesse in onze diensten of opzoek naar professioneel advies? Bel ons op 0598 - 72 55 00, of vul het contactformulier in. We zijn u met plezier van dienst. Van ligbad tot afvoer tot douchebak: op ons kunt u rekenen!