Lekkage plafond Groningen

Een lekkage in uw plafond is één van de moeilijkste lekkages om op te lossen. Want waar moet u beginnen met zoeken? En hoeveel meer schade moet er aangericht worden voor het probleem gelokaliseerd is? Water zoekt altijd de weg van de minste weerstand. Het lek zit dan ook zelden op de plek waar vochtplekken en schimmels ontstaan! Lekkages aan plafonds zijn vaak het gevolg van lekkende leidingen, lekkages in de badkamer of lekkende dakbedekking. Belangrijk is om direct schade beperkende maatregelen te nemen. Begin bij forse lekkages met het afsluiten van de hoofdkraan, door dit te doen voorkomt u dat er nog meer water weglekt waardoor extra schade kan ontstaan.

Lekkage plafond Groningen: professionele hulp

Wij raden u af om zelf op zoek te gaan naar de oorzaak van plafondlekkage. Ten eerste is dit een erg lastige lekkage om op te sporen en ten tweede is de kans groot dat u begint met zoeken op een verkeerde plaats waardoor onnodige hak en breekwerk gedaan wordt. Het is verstandiger om dit over te laten aan een vakkundige loodgieter. Soms zit de lekkage ook plekken waar stroom langs loopt. Denk hierbij aan stopcontacten in de muur of zelfs een lekkage rondom uw meterkast kan voorkomen. Ik dit geval is het altijd aan te raden om een professional in te schakelen. In Groningen en omgeving helpen wij u snel bij het vinden en dichten van het lek! Onze ervaren vakmannen weten precies wat de juiste aanpak is, wij zorgen voor een blijvende oplossing.

Vochtplek plafond Groningen: snelle service

Lekkage komt altijd ongelegen. Het schrikbeeld van met pannetjes in de weer moeten om het water op te vangen hoeft gelukkig geen waarheid te worden. Wij staan dag en nacht voor u klaar! Dus bij de eerste tekenen van plafondlekkage is één telefoontje genoeg om direct onze hulp in te schakelen. We komen meteen naar u toe, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0598 - 72 55 00. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag!