Lekkage toilet Groningen

Op uw toilet wilt u ten allen tijde kunnen rekenen. Lekkage is dan ook een vervelend probleem, waarvoor u snel een oplossing wilt. Onze loodgieters begrijpen dat als geen ander! Daarom staan wij dag en nacht klaar om lekkage in uw toilet te verhelpen. Wij zien in een oogopslag waardoor het probleem veroorzaakt wordt en zorgen voor een blijvende oplossing. Het is belangrijk dat een lekkage snel verholpen wordt om verdere schade te voorkomen. Aanwijzingen van een toilet lekkage zijn vaak plassen die ontstaan rondom de onderkant van de pot. Dit kan vanuit het niets ontstaan en zeker wanneer dit vaker gebeurd is de kans groot dat u te maken heeft met een toilet lekkage. Dit kan veroorzaakt worden door de montage van de toilet of bijvoorbeeld ook de afvoer. Onze vakmannen zijn hierin gespecialiseerd en zullen het lek opsporen en oplossen!

WC lekkage Groningen: onjuiste montage

Ontdekt u vanuit het niets ineens een grote plas water rondom de toiletpot? Een terugkerende lekkage aan het toilet of de afvoer kan duiden op een verkeerde montage. Vooral bij een zwevend of hangend toilet is dit vaak het geval. Het toepassen van een verkeerde constructie is vragen om problemen. Het is daarom belangrijk dat u bij het monteren van uw toilet altijd een vakman inschakelt. Dit voorkomt problemen op lange termijn.

Lekkage toilet Groningen: vakkundige hulp

Is het kwaad al geschied? Schakel dan bij lekkage onze hulp in. Wij herkennen veelvoorkomende oorzaken van lekkage, zoals een verzakking van de riolering of een bars door te hoge druk, in een oogopslag en doen er alles aan om de lekkage aan uw toilet zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Vul nu ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken naar een passende oplossing voor uw lekkage. Liever bellen? Dat kan ook via 0598 - 72 55 00.