Lekkage badkamer Groningen

Lekkage in uw badkamer is vaak heel vervelend. Uw vloer staat blank of er ontstaan vieze vochtplekken in uw muren, maar u kunt niet precies zien waar het lek zich bevindt. Dit is een lastige situatie wat uw graag snel opgelost ziet. Het probleem van een lekkage is dat het overal vandaan kan komen. Is het de douche? De wasmachine? Of misschien toch het leidingwerk achter de muur? In Groningen en omgeving hoeft u niet lang te zoeken naar een oplossing: één telefoontje is genoeg om direct de hulp in te schakelen van onze loodgieters. Wij lossen badkamer lekkage snel en professioneel op. Het is verstandig om zeker niet lang te wachten met het oplossen van uw lekkage. Dit kan ernstige schade aanrichten aan muren, vloeren en plafonds met nog meer mogelijke herstelwerkzaamheden als gevolg. Schakel daarom snel een loodgieter in als u last heeft van een lekkage!

Lekkage badkamer Groningen: oorzaken

Lekkage in de badkamer wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren in aangrenzende ruimtes of het plafond van de onderliggende ruimte. Het is niet altijd gemakkelijk om erachter te komen waar in de badkamer de lekkage is ontstaan. De loodgieter bekijkt daarom allereerst de kitnaden van uw douche of bad. Ook de kitnaden van het afvoerputje worden geïnspecteerd, en we gaan op zoek naar loszittende tegels of voegwerk. Dit kan namelijk ook duiden op lekkage.

Is de oorzaak van het lek eenmaal duidelijk? Dan zorgen we voor een snelle, adequate oplossing van het probleem. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk ervaren en zorgen voor een perfect resultaat, waarbij ook de afwerking niet wordt vergeten. Dus heeft u last van lekkage in de badkamer? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen op de website, maar ook telefonisch. U kunt ons bereiken op 0598 - 72 55 00. Voor al uw badkamerlekkages staat JBP Wildeboer O.V.R. voor u klaar!