Gootsteen ontstoppen Groningen

Heeft u te maken met een verstopping? Dit wilt u vast eerst zelf proberen op te lossen. Blijven deze pogingen zonder succes? Dan staat JBP Wildeboer O.V.R. in de regio Groningen voor u paraat. Gootsteen laten ontstoppen? Op ons kunt u rekenen!

Zelf gootsteen ontstoppen

Soms is een verstopping vlug te verhelpen. Met behulp van soda en azijn kunt u snel resultaat boeken. Ook kan een rubberen ontstopper, ook wel plopper genoemd, uitkomst bieden. Een laatste poging om zelf voor ontstopping te zorgen, is het gebruiken van een ontstoppingsveer.

Lukt het u niet, de gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen? Blijf dit dan niet tevergeefs proberen, maar kies voor een loodgieter. Anders kunt u uw leidingen beschadigen. Dat zorgt voor veel extra kosten! Onze experts hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van gootstenen. We doen dit snel en zorgvuldig. De verstopping is dan vlug verleden tijd!

Neem contact op

Heeft u te kampen met een hardnekkige verstopping en wilt u een specialist inschakelen om uw gootsteen te laten ontstoppen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0598 - 72 55 00. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. In Groningen en omgeving verlenen wij eerste hulp bij verstopping!